Haberler

Van: Bakan Akdağ, İpekyolu Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde Meydana Gelen Sel Felaketi İçin Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde İncelemelerde Bulunmak Üzere Van'a Gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Sabah Saatlerinde İpekyolu Devlet Hastanesi'nde İncelemelerde Bulundu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde meydana gelen sel felaketi için Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde incelemelerde bulunmak üzere Van'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, sabah saatlerinde İpekyolu Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Dün gece Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile birlikte Van'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, İpekyolu Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Van Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Sağlık İl Müdürü Dr. Ahmet Özer ve yardımcıları ile birlikte hastaneyi ziyaret eden Recep Akdağ, acil serviste müşahade altında yatan hastalarla sohbet etti. Vatandaşlara hastane hakkındaki görüşlerini de soran Akdağ, hastane başhekimi Serkan İskender'den bilgi aldı. Bakan Akdağ, il merkezindeki 4 hastanenin idarecileri ile bir değerlendirme toplantısı yaptıktan sonra hastaneden ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title