Haberler

Valorant 2.02 yama notlarını yayınladı

Güncelleme:

Valorant oyuncuları tarafından beklenen yeni Valorant güncellemesi 2.02 yama notları yayınlandı. Riot Games'in dünyadaki en popüler FPS oyunlarından Valorant'ın yeni güncellemesiyle birlikte, artık oyuncular tüfekle koştukları sırada rakiplerini vurmakta zorlanacaklar. Valorant yeni skin delipop 2 geldi mi?

Riot Games'in geliştirdiği ve dünya genelinde hızlı bir şekilde popülerlik kazanan Valorant'ın 2.02 yama notları yayınlandı. Güncelleme notlarında, oyuncular tüfekle koştukları sıradaki isabet oranlarında değişiklikler yapıldığı dile getirildi. Artık oyuncuların rakiplerini vurmakta zorlanacakları belirtildi. Riot Games ekibi, Rekabetçi Mod ile ilgili de bazı güncellemeler yayınladı.

Valorant'ın 2.02 yama notlarında Rekabetçi Mod güncellemeleri de yer alıyor. Yeni güncellemeyle gelen eşleştirme kademisi (MMR) değeriyle birlikte yetenekli oyuncular daha hızlı bir şekilde hak ettikleri liglere çıkabilecekler.

Valorant 2.02 yama notlarını yayınladı

VALORANT YENİ GÜNCELLEME: 2.02 YAMA NOTLARI

Tüfeklerle koşarken ateş etme hata payı arttı: 3,75 >>> 5

Tüfeklerle yürürken ateş etme hata payı arttı: 0,8 >>> 1,1

Tüfeklerle çömelerek ilerlerken ateş etme hata payı arttı: 0,3 >>> 0,8

Demir ve Elmas arasında, oynadığı karşılaşmada üstün performans gösteren oyuncular (yani kendi genel performansını aşanlar) bonus kademe puanı kazanacak.

Elmas 3'te en fazla 2 kişilik hazır gruplar oluşturulabilecek.

Oyun içindeki silah dükkânına art arda tıklama sınırlaması geldi. Oyuncular kısa bir süre içinde çok defa tıklayarak bir şeyler satın aldığında performans sorunları yaşanabiliyordu.

Oyuncuların ses çıkarmadan Spike yerleştirmesine olanak tanıyan bir hata giderildi.Sova'nın Baykuş Dron bakış açısı veya Cypher'ın kamera bakış açısından çıkan oyuncuların hareket edememesine sebep olan bir hata giderildi.

Oyuncuların Cypher'ın kamera bakış açısından çıkmasını veya fare imlecini oynatmasını engelleyen hata giderildi.

Alınan silahların üst üste binmesine ve dolayısıyla ajanın iki silahı da almaya çalışmasına sebep olan hata giderildi.

Sohbet kutusunun oyun sırasında açık kalmasına sebep olan hata giderildi.

Ölüm Kalım Savaşı'nda tüm rakipler susturulduğu halde rakip mesajlarının hâlâ görünmesine sebep olan hata giderildi.

Sıradan sıklıkla çıkan oyunculara her zaman olması gereken şiddette sıra kısıtlama cezalarının uygulanmamasına sebep olan hata giderildi.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title