Haberler

Valisi Kocabıyık'tan Esnaf Ziyareti

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, kent merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Vali Funda Kocabıyık, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Atalay Savaş ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ahmet Çakır ile Ayakkabıcılar Çarşısı'ndaki esnafı ziyaret etti.

Çarşıdaki kadın esnafla da ayaküstü sohbet eden Vali Kocabıyık, alışverişe gelen vatandaşlar ve çocuklarıyla da yakından ilgilendi.

Vali Kocabıyık, ziyaret sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkemizin geçmişten günümüze gelişme ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan, halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak üzere faaliyet gösteren şehir esnafının köklü bir geleneğin içinden yetiştiğini, bugün de her türlü güçlüğe rağmen ayakta kalarak ülke ekonomisindeki önemini koruduğunu ifade etti.

Göreve başladığı günden bu yana, Uşaklıların sıcak, samimi ve içten davranışlarını gözlemlediğini, bunun kendisine çalışmalarında güç katacağını ifade eden Vali Funda Kocabıyık, "Anadolu topraklarını kendine yurt edinmiş ve bu coğrafyada yüzlerce yıldır birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşayan halkımız, milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak bugünlere gelmiştir. Gücünü, enerjisini üretime, şehrinin ve ülkesinin kalkınmasına kullanan Uşaklı esnafımız da bu kültürün içinde yoğrulmuştur. Kıymetli esnafımızın her zaman yanındayız. Uşak şehri ilkleriyle bilinen, girişimcilik ruhuna sahip, sanayi ve ticarette başarılı vatandaşlarımızın şehridir. Esnafımızın, gerek büyük alışveriş merkezlerine gerekse internet üzerinden artan alışveriş tercihlerine karşı sıkıntılar yaşadığının farkındayız. Ancak esnafımızın dükkanlarındaki kaliteli ürünleri, uygun fiyatlarıyla daha da önemlisi güler yüzlü hizmetiyle sunması, onların tercih edilmesine katkı sağlayacaktır." dedi.

Vali Funda Kocabıyık'a ziyareti anısına ayakkabıcılar esnafı tarafından üzerinde kendi resmi bulunan çini tabak hediye edildi.

.

Kaynak: AA / Güncel

Funda Kocabıyık Uşak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title