Haberler

Valilik Önünde İki Grup Arasında Bıçaklı Kavga: 7 Gözaltı

Valilik önünde iki grup arasında bıçaklı kavga: 7 gözaltıADIYAMAN - Adıyaman Valiliği önünde iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada polisin müdahalesi sonucunda 7 kişi gözaltına alındı.

Valilik önünde iki grup arasında bıçaklı kavga: 7 gözaltı

ADIYAMAN - Adıyaman Valiliği önünde iki grup arasında yaşanan bıçaklı kavgada polisin müdahalesi sonucunda 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman Valiliği arka tarafından iki grup arasında bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma yaşandı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda kavga eden şahıslar olay yerinden ayrıldı. Bir süre sonra kavga eden iki grup bu defa Adıyaman Valiliği ön tarafında kavga etmeye başladı.

Yaşanan kavgaya çok sayıda çevik kuvvet polis ekipleri ile yunus polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya karıştığı iddia edilen 7 şahsı yere yatırarak ellerini arkadan kelepçeleyip gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken olayda bir adet bıçak ise ele geçirildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adıyaman 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title