Haberler

Valilik Kupası Toprak Kort Veteran Tenis Turnuvası Başladı

Adana Atlıspor Kulübü Tarafından Düzenlenen Valilik Kupası Toprak Kort Veteran Tenis Turnuvası Başladı.

Adana Atlıspor Kulübü tarafından düzenlenen Valilik Kupası Toprak Kort Veteran Tenis Turnuvası başladı.

Atlıspor Kulübü Tesisleri'nde yapılan turnuvanın açılışında konuşan Adana Valisi İlhan Atış, şehrin çağdaş görünümünü benzer organizasyonlarla daha da güçlendirdiğini belirtirek, kulüp yöneticilerine teşekkür etti. Vali Atış, Adana'nın kültürel yapısı, sosyal yaşamı, sanayisi, ünlü yazar ve ozanlarıyla çağdaş bir kent olduğuna işaret ederek, "Marmara'da İstanbul neyse, Çukurova'da da Adana aynıdır. Bu şehirde spora gereken önemi vereceğiz. Adanalılar'ın kapısı herkese açıktır" dedi.

Atlıspor Kulübü Başkanı Esat Tuğberk de, kulüp olarak yeniliğe açık olduklarını, İstanbul Cup kadar önem verdikleri Valilik Kupası Toprak Kort Veteran Tenis Turnuvası'ndan sonra Kasım ayında da İllerarası Binicilik Yarışması'nı yapacaklarını ifade ederek, "Herşeyi Adana için yapıyoruz. Şehrimizin gelişimi için çaba sarfetmeye de devam edeceğiz" diye konuştu.

Turnuva Direktörü Tuncay Canver de, 300'e yakın teniscinin katıldığı turnuvaya gösterilen ilginin Adana'da amatör spora sahip çıkıldığının bir göstergesi olduğunu kaydederek, turnuvayı gelecekte uluslararası alana da taşıyacaklarını söyledi.

Konuşmalardan sonra turnuvaya start verildi. Valilik Kupası Toprak Kort Veteran Tenis Turnuvası'nı Adana Valisi İlhan Atış ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İzzet Cural, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Attaroğlu, Vali Yardımcıları Sermet Çuhadar ve Abdullah Dölek ile Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu da izledi.

(DF-İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title