Haberler

Validen "Vatandaşa Güler Yüzle Hizmet Edin" Talimatı

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kamu çalışanlarından vatandaşlara güler yüzle hizmet etmelerini istedi.

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kamu çalışanlarından vatandaşlara güler yüzle hizmet etmelerini istedi.

Karaloğlu, yeni hizmet binasına taşınan Kepez Kaymakamlığını ziyaret etti.

Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek'e görevinde başarılar dileyen Karaloğlu, yeni hizmet binasının fiziki durumuyla ilgili incelemeler yaptı.

Kaymakamlık çalışanlarıyla da sohbet eden Karaloğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Vatandaşların talebi sonsuz olabilir, vatandaşlarımızın isteklerini yerine getiremesek dahi onlarla güleryüzle isteğinin yerine getirilemeyeceğini ifade etmemiz lazım. Vatandaşımız buradan ayrılırken 'benim talebim yapılabilseydi, muhatabım bunu yapacaktı ama mümkün olmadığı için yapılmadı' diyerek ayrılmamalı. Buradan çıkan herkes mutlu ve memnun ayrılmalı. Bu binalar vatandaşlarımız daha iyi hizmet alsın, hizmet sunan da daha iyi imkanlarda hizmet sunsun diye yapılıyor. Başka bir amacı yok."

Karaloğlu, kaymakamlıktaki birimlerden hizmet alan vatandaşlarla da sohbet etti.

Kepez'de çok önemli kentsel dönüşüm ve kültür sanat projelerinin yanı sıra iş dünyasına ilişkin çok önemli yatırımların olduğuna belirten Karaloğlu, yeni kaymakamlık binası ile tüm kamu birimlerinin bir arada hizmet vermesinin ilçenin gelişmesine katkı sunacağını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Münir Karaloğlu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title