Haberler

Validen Gurbetçiye Şükran Plaketi

İtalya'nın başkenti Milano'dan getirdiği eşyaları Bartın'da bulunan yardıma muhtaç insanlara dağıtan Necdet Ergöçmen'e Bartın Valisi İsa Küçük tarafından şükran plaketi verildi.

Bartın Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Bartın Valisi İsa Küçük'ün davetlisi olarak Bartın'a gelen ve gelirken yanında getirdiği eşyaları ihtiyaç sahiplerine dağıtan Necdet Ergöçmen'e Valilik tarafından plaket verildiği belirtildi. İtalya'da yaşayan ve giyim mağazası sahibi olan Necdet Ergöçmen, İtalya'daki diğer arkadaşlarının verdiği giyim eşyalarını Bartın'a getirerek yardıma muhtaç ailelere dağıttı. Bartın'da Kozcağız Özbaşı köyü, Kayadibi Kavlak köyü, Kayadibi Çavuş köyü, Arıt Merkez, Kumaçorak, Aydınlar köyü ve Mahalleleri, Ulus Kozanlı, Çubukbeli, Abdurrahman köyleri ve çevresi, Yıldız köyü Halilağa Mahallesi, Kirlik ve Bayıryüzü köy ve çevrelerine hediyeler getirerek buralardaki ihtiyaç sahiplerine ayakkabı, kot, pantolon, mont ve oyuncakları ihtiyaçları doğrultusunda dağıttıklarını belirten Necdet Ergöçmen, "Bartın'da Valiliğimizin desteğiyle daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmak istiyorum. Belki eylül ayında tekrar gelirim. Valimizin gösterdiği hassasiyete teşekkür ederim. Bartın Valisinin olduğu kadar Ulaştırma Bakanlığı görevlilerinin de bu tür konulara duyarlı olmasını beklerim. Bu tür eşyaları kilometrelerce uzaklıktan getiriyoruz. Biz sadece Bartın'a değil, doğudaki illere de yardımlar getiriyoruz. Ben 75 yaşın üzerindeyim. Bu kadar yolu aşmak zor. Onun için Devlet Demiryolları kuruluşundan yardım istedik. Ancak olumlu sonuçlar alamadık. Umarım, bu tür etkinliklerde yardımcı olunur" dedi.

Bartın Valisi İsa Küçük ise, İtalya'dan getirdiği eşyaları Bartın'daki ihtiyaç sahiplerine veren Necdet Ergöçmen'e katkılarından dolayı şükran plaketi verdi.

(MAO-ET-Y) 27.05.2008 17:23 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title