Haberler

Vali Zorluoğlu'nun Eşi, Şehit Ailelerini Ağırladı

Van Valisi Murat Zorluoğlu’nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Van’da bulunan şehit anneleri ve eşlerini vali konağında misafir etti.

Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu, Van'da bulunan şehit anneleri ve eşlerini vali konağında misafir etti.

Sevcan Zorluoğlu, terörle mücadele faaliyetleri başta olmak üzere çeşitli sebeplerle şehit olan güvenlik güçlerinin yakınlarını ağırlayarak, şehit yakınlarına yönelik hassasiyet ve desteklerini bir kez daha gösterdi. Şehit yakınları ile ikramlar eşliğinde sohbet eden Zorluoğlu, bu gibi davetleri ilerleyen dönemde tekrarlayacaklarını ve şehit yakınları ile gerek vali konağında gerekse kendi evlerinde sık sık bir araya geleceklerini ifade etti.

Şehitlerin yadigarı olarak nitelendirdiği misafirlerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Sevcan Zorluoğlu, ziyarette şehit anne ve eşlerinin sorun ve taleplerini de dinleyerek, kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Zorluoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title