Haberler

Vali Zorluoğlu'ndan Kadınlar Günü Mesajı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Zorluoğlu, yayınladığı mesajda, "Kadın, gerek yüce dinimiz İslam'ın gerekse toplumumuzun, saygın ve özel yerde konumlandırdığı, ailelerimizin direği, gelecek nesillerin mimarı ve kutsiyet atfedilen nadide varlıklardandır. Kadına coğrafyamızda yüzyıllardır verdiğimiz büyük önem ortadayken, ne yazık ki kanayan yaramız haline gelen kadına şiddet olgusu, hepimizin yüreğini derinden yaralamaktadır. Bu vesileyle, kimden, ne şekilde ve hangi gerekçeyle gelirse gelsin, bir anneye, bir genç kızımıza hatta minik kız çocuklarımıza yönelik her türlü şiddeti telin ediyorum. Kadına yönelik şiddeti önlemeyi amaçlayan yasal düzenlemeler üzerinde titizlikle çalışan ve gerekli tedbirlerin uygulanması hususunda gayret gösteren devletimiz ve ilgili bakanlığımız; STK'ların, toplumumuzun ve illaki erkeklerin büyük destek ve işbirliğiyle inanıyorum ki bu konuda ciddi gelişmeler sağlanacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, her daim fedakarlık ve özveriyle anılan kadının, hak ettiği saygınlığı doyasıya yaşayacağı, maruz kaldığı tüm olumsuzluklarla mücadelesinde kendini yalnız hissetmeyeceği günlere kısa zamanda kavuşmasını temenni ediyor, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Zorluoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title