Haberler

Vali Yüksel: Başarı Ankara'ya Çok Yakışıyor

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 2013 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) en başarılı ilin Ankara olduğunu belirterek, "Geçmiş yıllara göre çok büyük bir atılım yapan ve en başarılı iller sıralamasında Türkiye 1.'si olan Ankara Milli Eğitim"...

Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, 2013 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) en başarılı ilin Ankara olduğunu belirterek, "Geçmiş yıllara göre çok büyük bir atılım yapan ve en başarılı iller sıralamasında Türkiye 1.'si olan Ankara Milli Eğitim yöneticilerini, öğretmenleri, velileri ve dershaneleri kutluyorum. Başarı Ankara'ya çok yakışıyor" dedi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, YGS'de puan türlerine göre Türkiye genelinde en yüksek puanları alarak "eğitimde geçmiş yıllara göre çok büyük bir atılım yapan ve en başarılı iller sıralamasında Türkiye 1.'si olan" Ankara Milli Eğitim yöneticilerini, öğretmenleri, velileri ve dershaneleri kutladı. Ankara'da YGS'ye 132 bin 499 öğrencinin girdiğini ve Ankara'nın 2010 yılında 6., 2011 yılında 5., 2012 yılında 2. ve 2013 yılında Türkiye 1.'si seviyesine yükselmesinin bir takım çalışması örneği olduğunu vurgulayan Yüksel, şunları ifade etti:

"İl Milli Eğitim Müdürümüz Kamil Aydoğan başta olmak üzere diğer yöneticilere, okul müdürlerimize, saygıdeğer öğretmenlerimize, dershanelerimize ve ilgilerini en üst seviyede tutan velilere teşekkür ediyor, başarının gerçek tarafı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Dünyanın tüm başarılarını hak eden gençlerimizin her birinin yanaklarından ayrı ayrı öpüyor; Ankara Milli Eğitim Yöneticilerinin, öğretmenlerimizin ve velilerimiz ile dershanelerimizin sabır, kararlılık ve eksilmeyen ilgilerini sürdürmelerini ve başarılarının devamını bekliyorum; çünkü başarı Ankara'ya çok yakışıyor." - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Alaaddin Yüksel Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title