Haberler

Vali Yılmaz, Yaşlılarla Bir Araya Geldi

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde kalan ve kentte değişik mahallelerde ikamet eden yaşlılarla bir araya geldi.

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevinde kalan ve kentte değişik mahallelerde ikamet eden yaşlılarla bir araya geldi.

Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında konuşan Vali Yılmaz, toplumun temelinin aile olduğunu, aile içindeki en önemli yerin ise büyüklere ait olduğunu belirtti.

Yılmaz, büyüklerin belli bir hayat tecrübesine sahip olduklarını, tecrübelerini küçüklere aktarmaları gerektiğini ifade ederek "Küçüklerin de o tecrübeden istifade etmesi lazım. Özellikle iş yerlerinde beraber iş yapan firmalarda gördüğüm şu çırakların ustaların, küçüklerin büyüklerin tecrübesinden bilgi biriminden istifade ederek gerekli birlikteliği göstermeleri gerekiyor. Çünkü bizden sonra gelen neslin bizlerden daha iyi olması lazım. Bu devletin gelişmesi için bu devletin, bu milletin muasır medeniyet seviyesini yakalayabilmesi için her gelen nesil önceki nesilden daha iyi olması gerekiyor. Onun içinde aile ortamımızı muhafaza etmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Sohbet ortamında devam eden programda Yılmaz, yaşlı vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organize ettiği programa Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Emniyet Müdürü Arif Çankal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Güven, siyasi partilerin temsilcileri ve yaşlılar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Şerif Yılmaz Burdur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title