Haberler

Vali Yerlikaya'dan Ggc'ye Ziyaret

Vali Ali Yerlikaya Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini (GGC) ziyaret etti.

Vali Ali Yerlikaya Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini (GGC) ziyaret etti.

GGC Başkanı İbrahim Ay ile birlikte basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ali Yerlikaya, 1 Kasım seçimlerinin huzur ve güven içinde geçtiğini belirtti. Bürokratların şehri daha iyi tanıması adına basın mensuplarının bir ayna vazifesi gördüğünü söyleyen Vali Yerlikaya, önümüzdeki hafta birlikte GGC'yi yeniden ziyaret edeceğini açıkladı. GGC Başkanı İbrahim Ay ise seçimlerin huzur ve güven içinde gerçekleşmesinden dolayı güvenlik güçlerine teşekkür ederken kurulacak yeni hükumet ile birlikte ülke ve kent sorunlarını masaya yatırılması gerektiğine vurgu yaptı.

"HUZURLU BİR SEÇİM OLDU"

Seçimlerin ülkeye, millete ve şehre hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Ali Yerlikaya, huzurlu ve güvenli bir seçim yaşandığını kaydetti. Yerlikaya, "7 Haziran ve 1 Kasım'da olmak üzere yapılan seçimleri tamamlandı. Ülkemize, milletimize ve şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Artık tekrar ekonomide, eğitimde, kültürde, sosyal dokunun her alanında yeniden gelişmeye büyümeye ve kalkınmaya gayret göstermeye başlamamız gerek. Yaklaşık 5 aydan bu yana dikkatimiz hep hükumetin oluşmasına yönelikti. Artık bunlar geride kaldı. Biz ilçe seçim kurulu hakimlerinin tamamen yönetiminde güvenlik güçlerimiz, hatta mülki idari amirlerimiz seçimimizin huzur ve sükunet içinde gerçekleşmesine gayret gösterdik. Huzurlu bir seçim olduğunu da vatandaşlarımızla birlikte gördük" şeklinde konuştu.

Kenti yakından ilgilendiren önemli konularla bu süreçten sonra daha fazla ilgilenileceğini belirten Vali Yerlikaya, "Şimdi çalışma zamanı. Biz buraya gelmeden önce bin 36 tane devlet okulunun okul aile birlikleri ile bir sohbet toplantısı yaptık. Eğitimle ilgili, sağlıkla ilgili ama her şeyin başında güvenlik, asayiş ve sınır güvenliğimizle ilgili gayret sarf ediyoruz. Bundan sonra da pek çok platformlarda bunlarla ilgili yapılanları ve yapılacakları sizler aracılığı ile eksiklilerimizi de görerek değerlendireceğiz. Her zaman olduğu gibi şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın hayır dualarını almaya gayret edeceğiz" diye konuştu.

Basın mensuplarının bürokratlar için bir ayna görevi gördüğünü dile getiren Vali Yerlikaya, "Basını yakından ilgi ve saygıyla izliyoruz. Basın camiası, şehrimizi tanımamız ve daha iyi anlamak noktasında bir ayna vazifesi görüyor. Son 2 seçim sürecinde ve özellikle Temmuz'dan sonraki terörle mücadele alanında gayret yoğunlaşmasından dolayı bir araya gelişimiz seyrek oldu. Ama bundan sonra daha fazla bir araya geleceğiz. Basın mensuplarına çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Umuyoruz her şey kentimiz ve ülkemiz açısından daha güzel olur" dedi.

Vali Yerlikaya'ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan GGC Başkanı İbrahim Ay ise, "1969 yılında kurulan cemiyetimiz bölgenin en güçlü basın örgütüdür. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak kentin gelişimine paralel olarak gerek fiziki, gerekse kurumsal olarak marka değerimizi yükseltmeye devam ediyoruz. Başta valiliğimiz olmak üzere ilimizdeki kurum ve kuruluşlar ile örnek ilişkiler içinde olmaya özen gösteriyoruz. Kentimizin yararına olan her türlü projeye destek vermeye hazır olduğumuzu buradan bir kez daha tekrarlamak istiyorum" ifadelerini kullandı. Gaziantep'in önemli sorunlara karşı örnek bir mücadele verdiğini dile getiren Başkan Ay, "Gaziantep basını olarak sorunları çözme adına yapılan çalışmaları ve alınan tedbirleri kamuoyuna titiz bir şekilde yansıtmaya özen gösterdik ve göstermeye de devam ediyoruz. Ülkemizdeki siyasi belirsizlik 1 Kasım genel seçimleri ile sona ermiştir. Kurulacak hükümet yerelde ve genelde çözüm bekleyen sorunları masaya yatıracaktır. Sayın Valimizin önderliğinde alınan titiz tedbirler sayesinde Gaziantep'te 1 Kasım genel seçimleri merkezde ve ilçelerde huzur ve güven ortamında gerçekleşmiştir. Buradan valimiz başta olmak üzere 1 Kasım'da görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum. Temennimiz ve en önemli beklentimiz kentimizde ve ülkemizde endişelerin sona ermesi ve ekonomi alanında istikrarın sağlanmasıdır. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak bu süreçte üzerimize düşen görevleri yapmaya hazır olduğumuzun bir kez daha bilinmesini isterim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İbrahim Ay Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title