Haberler

Vali Yazıcı, İncelemelerde Bulundu

Rize Valisi Ersin Yazıcı, Çiftekavak ve Hayrat mahallelerinde yapımı devam eden Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yazıcı, incelemelerinin yaptığı açıklamada, Rize'ye Modern Küçük Sanayi Sitesi yapılmasının, ilin ekonomik gelişmesinde önemli rolü olacağını belirterek, "Küçük Sanayi Sitesinin yapılması ile dağınık hizmet veren işletmelerin bir arada bulunması, Rize'nin planlı gelişmesine katkıda bulunacaktır" dedi.

Yeni yapılacak sanayi sitesini en kısa zamanda bitirip hizmete sunacaklarını ifade eden Yazıcı, "Küçük esnaf ülkenin gelişimi açısından son derece önemli. Küçük Sanayi Sitelerinin yapımındaki temel amaç, çevre kirliliği ve plansız kentleşmeye neden olan dağınık şekildeki iş yerlerini bir araya toplamak. Çevre sağlığına ve şehrin planlı gelişmesine katkı sağlamak. Tamamlayıcı iş kollarında üretim yapan işletmelerin aynı site içinde toplanarak birlikte daha verimli çalışmalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Yazıcı'nın inceleme gezisine, Vali Yardımcısı Bahattin Alp Arslanköylü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erhan Kavaz, Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Yazıcılar ve Kooperatif Müdürü Hasan Düzgün de katıldı. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Ersin Yazıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title