Haberler

Vali Yazıcı'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında, El Bab'ın güneyinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının keşif yaptığı sırada terör örgütü DEAŞ tarafından önceden yola döşenmiş el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 24 Şubat 2017 tarihinde şehit düşen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Çoban'ın Burhaniye'de yaşayan ailesini ziyaret etti.

Vali Yazıcı, şehidimizin ailesine başsağlığı dileyerek kendileriyle bir süre sohbet etti. Ailenin isteklerinin olup olmadığını soran Vali Yazıcı, "Talepleriniz bizim için emirdir. Kaymakamımız, Belediye Başkanımız burada, kapımız da gönlümüzde her zaman şehit ailelerine açık." dedi.

Şehitliğin en yüce makam olduğunu söyleyen Vali Yazıcı "Bugün, şehidimize, şehitlerimize bir Fatiha okumak, hem de ailesine baş sağlığı taziyesi ziyaretinde bulunmak istedik. Acımızı, sevincimizi paylaşacağız. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır. Sizlere sabırlar diliyorum" diye konuştu.

Devlet olarak şehit yakınları ve gazilere her zaman sahip çıkacaklarını vurgulayan Vali Yazıcı, "Sizlerden aldığımız manevi güçle, bizler ve bizden sonraki nesiller, her koşulda ülkemizin bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini korumak konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Herhangi bir sıkıntısı olan şehit yakını ve gazimiz varsa, onları dinlemek ve onlara çözüm üretmek bizim görevimizdir. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle ilgilenmek, devletimizin, milletimizin ve kadirşinas Balıkesir halkının en asil ve en şerefli görevi olmaya devam edecektir. "dedi.

Vali Ersin Yazıcı, şehidimizin ailesine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti. Ziyarette Vali Yazıcı'ya Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ile Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal da eşlik etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Ersin Yazıcı Balıkesir Burhaniye TSK Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
title