Haberler

Vali Veysel Dalmaz'ın Eşi Sıdıka Dalmaz, Öğrencilerin Kermesini Gezdi

Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın Eşi Sıdıka Dalmaz, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Bölümü 9. Sınıf Öğrencilerinin Daveti Üzerine Okul Bahçesinde Düzenlenen Gıda Kermesini Gezdi.

Sivas Valisi Veysel Dalmaz'ın eşi Sıdıka Dalmaz, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Bölümü 9. sınıf öğrencilerinin daveti üzerine okul bahçesinde düzenlenen gıda kermesini gezdi.

Öğrencilerin, okullarına ders araç gereci almak ve ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi destek sağlamak amacıyla hazırladıkları kermesi gezen Dalmaz, öğrencilerin böyle bir faaliyette bulunmasının mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Etkinlik nedeniyle okul öğrencilerini kutlayan Sıdıka Dalmaz, "Yaptığınız bu etkinlikten ötürü sizleri kutluyorum. Okulunuza ve arkadaşlarınıza yardım amacıyla böyle bir kermes düzenlemeniz eğitime verdiğiniz önemin bir kanıtıdır. Genç öğrencilerimizin kendi aralarında birlik ve beraberlik gösteren bu davranışı beni bir hayli mutlu etti. Bu etkinliğin diğer arkadaşlarınıza da örnek olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi.

Daha sonra Sıdıka Dalmaz, öğrencilerin evde hazırladıkları gıdalardan tadarak, öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

(İG-SE-Y) 16.04.2008 17:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title