Haberler

Vali Uzun'dan Manken Kayacı'ya Kınama

Ünlü Manken Aysun Kayacı'nın 'Oy Eşitliği' ile İlgili Sözlerine Bir Tepki de Isparta Valisi Uzun'dan Geldi. Isparta İl Özel İdaresi'nin 2008 İş Sezonu Açılışında Konuşan Vali Şemsettin Uzun, Aysun Kayacı'nın Demokrasiyi Bilmediğini Söyledi.

Ünlü manken Aysun Kayacı'nın 'oy eşitliği' ile ilgili sözlerine bir tepki de Isparta Valisi Uzun'dan geldi. Isparta İl Özel İdaresi'nin 2008 iş sezonu açılışında konuşan Vali Şemsettin Uzun, Aysun Kayacı'nın demokrasiyi bilmediğini söyledi.

İl Özel İdaresi'nin 2008 iş sezonu açılış töreninde ilk konuşmayı yapan Yol-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı İsmail Kepez, Aysun Kayacı'nın sözlerinden köylere hizmet götüren kesimin temsilcisi olarak alındığını söyledi. "Demek ki köylerin sosyal yaşantısını üst seviyeye getirememişiz" diyen Kepez, köylerin her türlü hizmete layık olduğunun altını çizdi. Vali Şemsettin Uzun da, konuşmasında Yol-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı İsmail Kepez'e destek verdi. "Bu sözü söyleyen zatı ben de kınıyorum" diyen Vali Uzun, ünlü mankene "Demokrasiyi bilmediği için vatandaşı aşağılıyor" eleştirisinde bulundu.

(FK-AT-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title