Haberler

Vali Ustaoğlu Vatandaşlarla İftar Yaptı

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, iftar çadırında vatandaşlarla orucunu açtı.

Bitlis Valisi ve Belediye Başkanvekili İsmail Ustaoğlu, iftar çadırında vatandaşlarla orucunu açtı.

Ustaoğlu, Bitlis Belediyesince Gökmeydan'da kurulan iftar çadırına konuk oldu.

Çadırda iftar öncesi kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek dağıtan Ustaoğlu, iftar vaktinde çadırdaki masalardan birine geçerek Bitlislilerle orucunu açtı.

Ustaoğlu, burada yaptığı açıklamada, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtuluş olan ramazan ayını vatandaşlarla geçirmek istediklerini söyledi.

Belediye olarak Bitlis Eğitim ve Tanıtım Vakfı (BETAV) katkıları ve Kızılay işbirliğiyle her gün bin 500 vatandaşa iftar verdiklerini belirten Ustaoğlu, "Yine evlerinde yemek yapamayacak düzeyde olan, gıda yardımı yapsak da yemek yapamayacak yaşlı, engelli vatandaşlarımıza da sıcak yemeklerini evlerine götürüyoruz." dedi.

İftar yemeğine, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay, vali yardımcıları Tolga Polat ve Tekin Erdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile kurum amirleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gökmeydan Bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title