Haberler

Vali Ustaoğlu'dan Üs Bölgesine Bayram Ziyareti

Bitlis Valisi ve Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu, Hizan, Mutki ve Güroymak ilçelerinde ki üs bölgelerini ziyaret ederek terörle mücadelede etkin rol oynayan Mehmetçiklerin bayramlarını kutladı.

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Bitlis Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Recep Yalçınkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Demir, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay ile İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar ile birlikte üst bölgelerine bayram ziyareti gerçekleştirdi.

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Mesir Tepe, Çeltikli, Mutki ilçesine bağlı İkizler ve Güroymak ilçesine bağlı Gölbaşı jandarma karakollarını ziyaret eden Ustaoğlu, askerlerin tek tek bayramlarını kutladı. Helikopter ile terörle mücadele etkin rol oynayan üt bölgelerini ziyaret eden Ustaoğlu, özellikle Bitlis'in Hizan İlçesinde bulunan Mesir Tepe adlı mevkide bölgeye hakim olduklarını belirtti.

İlk olarak Mesir Tepeyi ziyaret eden Ustaoğlu, burada yetkili komutandan bölge hakkında bilgiler aldı. Buradan yine helikopter ile Çeltikli, İkizler ve Gölbaşı karakollarını ziyaret eden Ustaoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ustaoğlu, yaptığı açıklamasında şunları söyledi.

"Bayramın ikinci gününde Bölge, Tugay, İl Jandarma Komutanları ve Emniyet Müdürümüzle bu gün ilimizin farklı yerlerinde gece gündüz demeden görev başında olan kahramanlarımızı ziyaret etmek istedik. Bu vesile ile onların moral ve motivasyonlarının yerinde olduğunu görmek onlarla bu ramazan bayramında bayramlarını kutlayalım istedik. İlimizin huzuru ve güveni için Ülkemizin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden 24 saat gözünü kırpmadan nöbet tutan Mehmetçiklerimizle beraber olduk. İlk ziyaret yetimiz olan Mesir Tepede 2 Bin 850 rakımda bayrağımız dalgalanıyor. Askerlerimiz kahramanlarımız görevi başında. Buradan da İlimizin en ücra ve uç karakollarından olan Çeltikliye geçtik. Orada da kahraman askerlimizin moral ve motivasyonu çok iyi onları ziyaret ettik. Daha sonra ise Mutki İkizler Karakolundayız. 24 saat gece gündüz gözünü kırpmadan görevi başında ülkenin ve ilimizin huzurunu sağlayan Mehmetçiğimize biz şükranlarımız borçluyuz. Bizler evlerimizde iş yerlerimizde memleketimizde huzurlu bir şekilde duruyorsak işte bu gördüğünüz kahramanlarımız sayesindedir. Allah hepsinden razı olsun."

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Mesir Tepe adlı mevkiinde terör bakımında canlarının çok yandığını da ifade eden Ustaoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Özellikle mesir tepe denilen o bölge sıkıntı çektiğimiz ve canımızı yakan zaman zaman o bölgede operasyonlara maruz kalmış. Gerek orada yaşayan vatandaşlarımız gerekse güvenlik güçlerimizin canını yakan bir bölgeydi. Ama Şuan 2 Bin 850 rakımla dağda tankımız, askerimiz ve bayrağımızla kahramanlarımız görevleri başındadır. Tamamen her tarafa hakım olan üst bölgelerimizle her zaman dediğimiz gibi şuan her tarafa huzur ve güven hakimdir. Diğer yandan gittiğimiz Çeltikle Karakolumuz ilimizin en ücra köşesindeki karakolumuzdu. Orada da askerimizin moral ve motivasyonu çok iyi. Allaha şükürler olsun Ülkemizin geçirdiği bu kritik süreçte ilimizde huzur ve güven var. Önümüzde bir seçim var. Vatandaşımız her yere ulaşımını sağlayabileceği güzel bir huzur ortamını yaşıyoruz." - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bitlis Mutki Hizan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title