Haberler

Vali Tutulmaz, Pervari İlçesini Ziyaret Etti

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Pervari ilçesinde incelemelerde bulundu.

Vali Tutulmaz, Pervari Kaymakamı Hakan Şeker, Belediye Başkanı Tayyar Özcan ve kurum amirleri ile görüşerek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Tutulmaz, kanaat önderleri, köy ve mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları ile bir otelde yaptığı toplantıda, 30 yıldır devam eden terörün en çok bölge halkına zarar verdiğini söyledi.

Avrupa'da yaşanan son gelişmelerle ilgili değerlendirmede bulunan Tutulmaz, şunları kaydetti:

"Avrupa ve batılı güçlerin hedefi, Türkiye'yi Ortadoğu'da yalnızlaştırmak ve kendi iç sorunlarıyla uğraşan bir ülke konumuna getirmektir. Ekonomik ve siyasi olarak güçlü ve gelişmiş bir Türkiye'ye bunların işine gelmez. Fotoğrafı iyi okumak gerekir. Bu aziz vatanı ve milleti bölmek için her türlü fitne ve oyunu oynuyorlar. Ancak bu millet, nasıl 15 Temmuz gecesi güçlü iradesiyle hain darbecileri ve cuntacıları püskürttüyse bugün de ülkemiz üzerinde oynanan her türlü kirli oyunu bozacak cesarete ve iradeye sahiptir. Yeter ki birliğimizi, beraberliğimizi koruyalım."

16 Nisanda yapılacak halk oylaması sürecinin sağlıklı ve huzur içinde sonuçlanması için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Tutulmaz, "Hiçbir terör örgütünün bu süreci sabote etmesine, propaganda yapmasına asla izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımız, kendi hür iradeleri ile vicdani kanaatleri doğrultusunda oylarını özgürce kullanabilirler." diye konuştu.

Vali Tutulmaz'ın Pervari ziyaret programına, 3. Komando Tugay Komutanı Kurmay Piyade Albay Selçuk Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren, Vali yardımcıları Bünyamin Kuş, Yunus Koç ve yatırımcı kurum müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Pervari Türkiye Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title