Haberler

Vali Tutulmaz, Güvenlik Noktasındaki Polislere Moral Verdi

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kentin giriş noktalarında güvenlik önlemi alan polisleri ziyaret ederek moral verdi.

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, kentin giriş noktalarında güvenlik önlemi alan polisleri ziyaret ederek moral verdi.

Vali Tutulmaz, halkın huzur ve güvenliği için fedakarca çalışan polisleri ziyaret etti. Tutulmaz, emniyet görevlileriyle bir süre sohbet etti.

Tutulmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Tan Sağoğlu ve Müdür Yardımcısı İlker Arslan'dan kontrol noktalarıyla ilgili bilgi aldı.

Kentin giriş noktalarında 24 saat esasına göre ekiplerin görev yaptığını bildiren Tutulmaz, denetimlerin asayiş ve güvenlik ile trafik açısından yapıldığını söyledi.

Ekiplerin yaptıkları kontrollerde dikkatli bir şekilde uyarılarını yaptıklarını anlatan Tutulmaz, amaçlarının vatandaşın huzur ve güvenliğini bozmaya yönelik suç ve davranışları engellemek olduğunu vurguladı.

İdeolojik olarak asla bir araya gelmeyecek örgütlerin şimdi ittifak halinde Türkiye'ye saldırdıklarını aktaran Tutulmaz şöyle konuştu:

"Bu örgütlerin Türk düşmanlığında birleştiklerini ve bunları da ibretle izliyoruz. Bunların önlenmesi için İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de bu tür yol kontrol uygulamaları başladı. Vatandaşlarımızı olabildiği kadar az rahatsız ederek araçları kontrol ediyoruz. Bu nedenle emniyet ve jandarma görevlileri tedbirin en üst düzeye çıkarıldığı ilimizde uygulama yapıyor."

Tutulmaz'ı gören sürücülerden Murat Erten ise "Allah devletimize zeval vermesin. Görevlilerin hepsinin bizim iyiliğimiz için fedakarca çalıştığının farkındayız. Sayın Valimizin de ekiplerimizin yanında olması bizleri ayrıca mutlu etti." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title