Haberler

Vali Toprak Askeri Personelle İftar Yaptı

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, terörle mücadelede büyük başarılar elde eden Fatihler Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında görevli askeri personelle iftar yaptı.

Hakkari Fatihler Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığında organize edilen iftar programına Vali Toprak'ın yanı sıra Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ayhan Dal ve askeri personel katıldı. Vali Toprak, bölgede terörle mücadele büyük başarılar elde eden askeri personelle birlikte iftarını açarak bir süre sohbet etti.

Yapılan duanın ardından bir konuşma yapan Vali Toprak, jandarma teşkilatımızın ve devletimizin gözbebeği olan Fatih'ler ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Benim herhalde bulunmayı en çok isteyeceğim, aralarında olmaktan en fazla mutlu olacağım sizlerle bugün iftar yaptık. Uzun zamandır sizlerle bir araya gelmeyi arzu ediyorduk. En azından birlikte iftar yapalım dedik ve bugün sizlerle bir araya geldik. Gerçekten kelimelerle veya karşılığını maaşla, yükselmeyle, terfiiyle açıklayamayacağımız çok kutsal, çok önemli, çok fedakarlık isteyen, vatan aşkı isteyen, bayrak aşkı taşıyan, vatanına milletine hizmetin zirve noktasına gelme duygusuna sahip olan insanların yapabileceği bir görev icra ediyorsunuz. Bunu da ülkemizin mücadele manasında gerçekten en zor diyebileceğimiz Hakkari ilinde icra ediyorsunuz. Her an şehit olma, gazi olma ihtimali ile karşı karşıyasınız. Allah esirgesin hepinizi ama bu ihtimal de var. Bunu bile bile göreve atılmak için, operasyonlara gitmek için ne kadar istekli olduğunuzu, ne kadar gönüllü olduğunuzu, cesurca davrandığınızı da birebir takip ediyorum. Onun için her zaman bir araya gelemezsek bile şunu bilin ki ben Hakkari Valisi olarak söylüyorum ve 80 milyonun da böyle düşündüğüne yüzde yüz eminim. Günün 24 saati biz de sizlerle beraberiz; ruh olarak, düşünce olarak, kalbi olarak. Her dakika sizleri kalbimizde hissediyoruz. Vatan savunmasının en son noktasında görev icra eden sizin gibi aslan parçalarıyla aynı görevde olmak, valiniz olmak burada devleti, bayrağı sizin koruduğunuzu, kutsal bayrağı temsil ediyor olmak bana herhalde şereflerin hayatta en büyüğünü bahşediyor. Onun için şunu bilin ki gerçekten Türkiye'nin kalbi de burada atıyor, 80 milyonun kalbi de burada atıyor. Amirlerinizin, komutanlarınızın kalbi de sizlerle beraber atıyor. Gerçekten hepiniz birer kahramansınız, hepiniz birer savaşçısınız. Tarihten beri gelen 2500 yıllık Türk ordusunun şu andaki bu geçmişi, bu asaleti temsil eden aslan parçalarısınız hepiniz de. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır, ne kadar övünsek azdır. Devletimizin, hükümetimizin, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın sizlere bakış açısı çok farklı. Gerçekten sizin hangi talebiniz olsa hangi konu olsa akan sular duruyor. Bu bizde de duruyor daha üst kademelerde de duruyor. Onun için ben tekrar sizlere 80 milyon adına, Hakkari adına, devletimiz adına, milletimiz adına teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Hepinizin gözlerinden öpüyorum" şeklinde konuştu. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Orhan Toprak Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
title