Haberler

Vali Sonel'den,ayakkabı Boyacılarına Yüz Güldüren Jest

Vali Sonel'den,ayakkabı boyacılarına yüz güldüren jestTUNCELİ - Tunceli'de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, bu kez de ayakkabı boyacıları için güzel bir jest yaparak onlara boya sandığı ve kıyafeti hediye etti.

Vali Sonel'den,ayakkabı boyacılarına yüz güldüren jest

TUNCELİ - Tunceli'de Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, bu kez de ayakkabı boyacıları için güzel bir jest yaparak onlara boya sandığı ve kıyafeti hediye etti. Hediyeleri alan 1'i kadın 8 boyacının yüzleri güldü.

1 yıl önce atandığı Tunceli'de, bölge halkının sevgisini kazanan Vali ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel, örnek bir hareket daha yaptı. Daha önce tüm yetim, öksüz ve engellileri tespit ederek dileklerini yerine getiren Vali Sonel, şimdi de kentte ayakkabı boyacılığı yapan 1'i kadın 8 kişi bulunduğunu öğrenerek, özel kıyafet ve boyacı sandıkları yaptırarak sürpriz yaptı. Boyacılık yapan 8 kişiye sandıklarını teslim eden Vali Sonel, eline fırçayı alarak kendi ayakkabısının da tozunu aldı.

Vali Sonel, "Boyacılık yaparak geçimini sağlayan 8 boyacı kardeşimizin derme çatma ve kötü görünüm sergileyen boya sandıklarını daha modern ve daha şık bir görünüme kavuşturmak istedik. Bu sayede hem bu vatandaşlarımızın ekonomik açıdan gelirlerini yükseltmek hem de bu sandıkların ilimize yakışır bir görünümde olmasını istedik. Sandıklarımızı bugün sahiplerine teslim ediyoruz. Boyacı esnafımıza hayırlı olsun. Hayırlı, bol kazançlar diliyorum"dedi.

"Gerçekten çok mutlu oldum"

12 sene sonra ilk defa güzel bir boyacı sandığına sahip olduğunu dile getiren Gülşen Temur, "12 senedir bu işi yapıyorum. İşimin zorlukları çok fazla. Bayan olarak bu işi yaptığım için kimi bana kızdı kimisi de takdir etti. 12 senedir bir Allah'ın kulu sandık alalım veya başka konuda destek olalım demedi. Allah razı olsun. Sayın Valimiz düşünmüş ve almış. Gerçekten çok mutlu oldum. 12 senedir ilk defa güzel bir sandığım oldu"diyerek duygularını anlattı.

Boyacılardan Hıdır Uygur ise "25 senedir bu işi yapıyorum. İşimi severek yapıyorum. Bu iş sayesinde ailemi geçindiriyorum. Valime desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Daha önce kimse bize sandık ve yer vermedi"diye konuştu.

Boyacıların kapalı yer isteği ile ilgili Vali Sonel, ayrıca yer temin etme sözü de verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title