Haberler

Vali Şimşek Zafer Bayramı'nı Kutladı

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Şimşek mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin önemli bir askeri başarının yanı sıra Türk milletinin sarsılmaz iradesinin sembolü olduğunu belirtti.

Türk milletinin 30 Ağustos 1922'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1919'da başlattığı İstiklal Mücadelesini takdire şayan bir zaferle taçlandırdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Atalarından emanet aldığı ve canlarından bile aziz bildiği cennet vatan topraklarında bağımsız yaşama iradesini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Millet olarak, her aşaması kahramanlık destanıyla dolu 30 Ağustos Zaferi'nde olduğu gibi bugün de ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne, birlik ve beraberliğine yönelik her türlü tehdit ve saldırılara karşı mücadelemiz aynı azim ve kararlılıkla devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bayrağı, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla gazilerimizi minnetle anıyor, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum."

Kaynak: AA / Politika

Zafer Haftası Şerif Yılmaz Niğde Politika Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title