Haberler

Vali Şahin, İl Genel Meclisi'ne Veda Ziyaretinde Bulundu

EDİRNE (AA) – Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Edirne İl Genel Meclisi'ne veda ziyaretinde bulundu.

EDİRNE (AA) – Edirne Valisi Dursun Ali Şahin Edirne İl Genel Meclisi'ne veda ziyaretinde bulundu.

Kasım ayı bütçe görüşmelerinin son gününde meclisi ziyaret eden Vali Şahin, meclis üyelerine hitabında Edirne'den ayrılmayı gurbete gitmek olarak gördüğünü ifade etti.

Bir çok yerde görev yaptığını ancak Edirne görevinin kendisi için çok özel olduğunu ifade eden Vali Şahin, "Vicdanen Edirne'den rahat ayrılmak benim için güzel bir olay. Sizlerin bana burada fahri hemşehrilik unvanını vermeniz beni çok mutlu etti. Ben bu görevimi layıkıyla yapabildim demek önemlidir. Hep size söylüyorum T harfini unutmayın. Talep ve takip buna her zaman dikkat edin. Bizde bir görev için burada gelecek ayın 25'inde elveda diyeceğiz. Bir cuma günü geldik bir cuma günü gideceğiz. Edirne'yi geç öğrendik ama çok sevdik. Sıkıntılı durumlarda bazen sizleri kırmış olabilirim. Ama bulanık su durulduğunda da çok net olmaz. Ben size hakkımı helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal ediniz. Kırdığım insanlara diyorum ki beni affetsinler. Kendinize iyi bakınız. Sağ olun var olun" diye konuştu.

Meclis üyeleri Vali Şahin'i konuşmasının ardında ayakta alkışladılar ve daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title