Haberler

Vali Öztürk Manavgat'ı Ziyaret Etti

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Manavgat'ı ziyaret etti.

Vali Sebahattin Öztürk gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Manavgat'a geldi. Ziyarete Antalya İlk Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Özel İdare Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve diğer yetkililer de katıldı.

Vali Öztürk'ü Manavgat Kaymakamlığı'nda Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve daire müdürleri karşıladı. Kaymakam Bulgurlu, Vali Öztürk'e kaymakamlıkta kullanılan seramatik hakkında bilgi verdi. Kaymakamlık makamında yapılan toplantıda Vali Öztürk,  ilçe yöneticileri ile bir süre ilçenin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Öztürk, daha sonra Manavgat Otogar MATSO Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda düzenlenen ilçe değerlendirme toplantısına katıldı.

Öztürk, toplantıda yaptığı konuşmada, Antalya'nın turizm ve tarımda marka haline geldiğini belirterek  "Marka olmak zor bir iştir. İçinin doldurulması gerekir. Marka olmak için semboller önemlidir. Marka olma konusunda Barcelona örnek gösterilir. Barcelona futbol ve mimari özellikleriyle ön plana çıkar. Marka konusu Manavgat'ta da uygulanabilir. Marka hemen olunmuyor, zaman içinde oluşuyor" dedi.

Bölgenin bir numaralı hakim sektörünün turizm olduğunu kaydeden Öztürk, "Başka sektörlerde macera aranmaması gerekiyor. 2023 yılında 50 milyon turist hedefine Antalya sayesinde ulaşacağız. Turizm yatırımcıları, yerel yönetimler ve merkezi idare olarak bu hedefe uygun olarak çalışmalıyız" diye konuştu.

Vali Öztürk, Manavgat'ta alınan kalite belgesinin önemli bulduğunu belirterek bu durumun sürdürülebilir olması gerektiğini söyledi.

İlçe değerlendirme toplantısının ardından Vali Öztürk, Manavgat Şelalesi'nde onuruna verilen yemeğe katıldı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Sebahattin Öztürk Osman Bulgurlu Manavgat Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title