Haberler

Vali Okutan Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Aydınlıkevler Mahallesinde Vatandaşlarla Bir Araya Gelerek Sorunlarını Dinledi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Aydınlıkevler mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vali Okutan, ilin sorunlarını yerinde tespit etmek üzere başlattığı mahalle gezileri kapsamında Aydınlıkevler mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. İl Müftüsü Ahmet Bulut ile birlikte Hacı Murat Tosun Camii Lokali'nde mahalle halkıyla görüşen ve sorunlarını dinleyen Vali Okutan, bu talepleri kaydederek beraberindeki daire müdürlerine sorunların çözümüne yönelik gerekli talimatları verdi.

Vali Okutan, kendisinden yapımı devam eden camiye yardım edilmesi, Aydınlıkevler İlköğretim Okulu'na ek bina ile bir lise yapılması talebinde bulunan vatandaşlara, Devletle el ele verdikleri sürece çözülmeyecek sorun olmadığını söyledi.

Aydınlıkevler İlköğretim Okulu'na ek bina yapılması konusunda inceleme yapacaklarını ve imara uygun olması durumunda ek bina inşaatını programa alacaklarını belirten Vali Okutan, mahallelinin cami inşaatının bitişiğinde bulunan taşın kırılması için istedikleri taş kırma makinesini de hemen gönderme sözü verdi. Vali Okutan, vatandaşla sohbetin ardından mahallede kamera ile donanmış ve durakları kontrol edebilen sistemi bünyesinde bulunduran dolmuş durağını da ziyaret etti. Daha sonra ilköğretim okulunda açılan bilgisayar ve okuma yazma kursunu ziyaret eden Vali Okutan, kursiyerlere belge verdi.

Görev anlayışı gereği vatandaşlarla yüz yüze görüşüp sohbet etmek suretiyle mevcut sorunları tespit etmeye çalıştığını dile getiren Vali Okutan, "Vatandaşımızın katkılarıyla, bizim desteğimizle çözüme yönelik çalışmalar yapıyoruz. Yaptığım görüşmelerden memnun kaldım. Mahalle ziyaretlerini sürdürüp vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Vali Okutan, Aydınlıkevler mahallesinden ayrılırken yanına gelen çocuklara çikolata ile kitap dağıttı.

(BK-MU-Y) 14.03.2008 16:59 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title