Haberler

Vali Okutan'dan Sınav Öncesi Öğrencilere Moral Mektubu

Trabzon Valisi Nuri Okutan, İlde ÖSS ve Oks Sınavlarına Girecek 20 Bin Öğrenciye Sınavlar Öncesinde Birer Moral Mektubu Gönderdi.

Trabzon Valisi Nuri Okutan, ilde ÖSS ve OKS sınavlarına girecek 20 bin öğrenciye sınavlar öncesinde birer moral mektubu gönderdi.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Valisi Nuri Okutan imzalı mektupların 9 bin 900'ü OKS, 10 bin 100'ü de ÖSS sınavlarına girecek toplam 20 bin öğrenciye gönderilmesine başlandı. Postaya verilen mektuplarda Vali Okutan, öğrencilere sınavlarda başarılar dilerken, aynı zamanda başarılı olamamaları durumunda da çok üzülmemelerini tavsiye ediyor. Vali Okutan, öğrencilere sınavlarda başarılı olamamanın hayatın sonu anlamına gelmeyeceğini anlatarak gelecek yıllarda daha iyi bir çalışmayla bunun telafi edilebileceğini ifade ediyor.

Öte yandan Okutan'ın daha önce valilik yaptığı illerde de benzer uygulamaların yapıldığı ancak Trabzon'da ilk kez gerçekleştirildiği öğrenildi.

(EK-MU-Y)

30.05.2007 17:28 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title