Haberler

Vali Okutan'dan Kimsesiz Kadına Kiralık Ev Yardımı

Trabzon'da Tek Başına Yaşayan Şerife Doğancı İsimli Yaşlı Kadın, Vali Nuri Okutan'ın Talimatıyla Kendisine Kiralık Bir Ev Verilmesini Büyük Sevinçle Karşıladı.

Trabzon’da tek başına yaşayan Şerife Doğancı isimli yaşlı kadın, Vali Nuri Okutan’ın talimatıyla kendisine kiralık bir ev verilmesini büyük sevinçle karşıladı.

Son Valiler Kararnamesiyle Trabzon Valiliği’ne atanan ve Cuma günü görevine başlayan Vali Okutan, makamında verdiği ilk mesajında şehitlerin, yaşlıların ve kimsesizlerin yanında olacağını ifade etmişti. Vali Okutan, bu mesajın ardından bugün Şerife Doğancı (51) isimli yaşlı ve kimsesiz bir kadına, bedeli Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Fonu’ndan karşılanmak üzere kiralık bir ev bulunması için yardımcı oldu.

Valiliğe gelerek Okutan’dan yardım isteyen ve daha önce fondan aylık 150 YTL yardım alan Doğancı ile birlikte fon bürosuna giden Vali Okutan, buradaki görevli memura bedeli valilik tarafından karşılanmak üzere Şerife Doğancı’ya kiralık bir ev bulunması konusunda talimat verdi. Şerife Doğancı da bunun üzerine Vali Okutan’a teşekkür etti.

Öte yandan Yaşlılar Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaret ve kabullerde bulunan Vali Okutan’ın, kendisine tebrik için gönderilen çiçekleri de yaşlılara ve kimsesizlere hediye edeceği öğrenildi.

(MU-ÖS

19.03.2007 17:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title