Haberler

Vali, Okullarda Gerekli Önlemlerin Alındığını Açıkladı

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2007-2008 Eğitim-öğretim Yılının Huzurlu ve Başarılı Bir Şekilde Geçmesi İçin Bütün Önlemlerin Alındığını Bildirdi.

Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2007-2008 eğitim-öğretim yılının huzurlu ve başarılı bir şekilde geçmesi için bütün önlemlerin alındığını bildirdi.

Bu eğitim ve öğretim yılında okula başlayan ve okulla ilk defa buluşan çocuklar ile tüm öğrencilere başarı dileyen Güzeloğlu, "Yarınlarımızı hazırlayan değerli öğretmenlerimize sevgilerimi sunuyorum" dedi. 2007-2008 eğitim ve öğretim yılında, Samsun genelinde ilk ve orta dereceli bin 278 okulda toplam 250 bin 717 öğrenci, 12 bin 760 öğretmen ve yönetici ile 9 bin 115 derslikte eğitim ve öğretime başlanacağını kaydeden Vali Güzeloğlu, "İl genelinde huzurlu ve başarılı bir eğitim yılı yaşanması için

gerekli tedbirler alındı. Bu tedbirler yıl boyu etkin bir şekilde sürdürülecek. Eğitim öğretim yılının ilimiz ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

(AG-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title