Haberler

Vali Mutlu, Twitter Takipçilerini Evinde Ağırladı

Sosyal medyada Twitter'ı etkin olarak kullanmaya başlayan ve Twitter'da yüz bin takipçiye ulaşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, takipçilerini evinde ağırladı.

Sosyal medyada Twitter'ı etkin olarak kullanmaya başlayan ve Twitter'da yüz bin takipçiye ulaşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, takipçilerini evinde ağırladı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden sıklıkla iletişim kurduğu çocuklar ve gençlerle bir araya geldi. Takipçilerinden oluşan minik konuklarını evinde ağırlayan Mutlu, kendi twitter hesabından da buluşma resmini yayınladı. Vali Mutlu tarafından yayınlanan fotoğrafta çocuklar ve Mutlu arasındaki samimi ortam dikkat çekiyor.

Mutlu, Misafir ettiği gençlere tek tek mesaj atarak durumu iletmiş ve ardından çok sayıda takipçisi de "Bizi de çağır Vali Amca" diye tweet almıştı.

Twitter'da çocukların ve gençlerin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayan Vali Mutlu, onlardan gelen her yoruma cevap vermeye de özen gösteriyor. Özellikle kar tatili döneminde, İstanbul'un sayısız semtinden binlerce çocuğun twitter üzerinden birebir iletişim kurduğu İstanbul Valisi, çocuklar tarafından "Vali Amca" olarak biliniyor.

Vali Mutlu, çocuklar ve gençlerle böylesi sıcak bir iletişim kurmaktan büyük memnuniyet duyacağını ifade etmiş ve evinde ağırlayacağını açıklamıştı. Vali Mutlu'ya, çok sayıda takipçisinden "Bizi de çağır Vali Amca" tweetleri gelmeye devam ediyor.

Twitter'dan gençlerle çektirdiği fotoğrafları paylaşan Vali Mutlu, "Bu gençler bir harika, hepsi neşe dolu. Allah hepinize uzun ömür versin" mesajını yazdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Avni Mutlu İstanbul Twitter Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title