Haberler

Vali Mutlu, Kayıp Gençlerin Aileleriyle Aramaların Yapıldığı Bölgeye Gitti

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz’da denizde kaybolan gençlerin aileleriyle birlikte Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı gemiyle aramaların yapıldığı bölgeye gitti.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz'da denizde kaybolan gençlerin aileleriyle birlikte Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı gemiyle aramaların yapıldığı bölgeye gitti.

Kumburgaz'da 10 gün önce kiraladıkları deniz bisikletiyle kaybolan gençlerden Serdar Demir'in (25) cesedi Marmara Adası açıklarında bulunmuştu. Mikail Çelik (30), Doğan Demir (21), Şükrü Kahraman (28) ve Yusuf Büyükizgi'yi (29) arama çalışmaları ise devam ediyor. Kayıp gençlerin aileleriyle dün Sarıyer'deki Sahil Güvenlik Marmara Boğazlar Bölge Komutanlığı'nda bir araya gelen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugün de ailelerle birlikte aramaların yapıldığı bölgeye gitti. Büyükçekmece Marina'ya gelen Mutlu ve aileleri Sahil Güvenlik Komutanlığı yetkilileri karşıladı. Bu sırada askerlerin yakalarında kayıp gençlerin fotoğraflarının bulunduğu görüldü. Marina'da Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait tekneye binen Vali Mutlu ve aileler, daha sonra açıkta bulunan yine Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı gemiye gitti. Daha sonra gemi hareket ederek, kayıp gençlerin arandığı bölgeye ilerledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Hüseyin Avni Mutlu Kumburgaz İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title