Haberler

Vali Kocatepe ve Belediye Başkanı İça Ilıca Kaplıcaları'nda İncelemelerde Bulundu

Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça ile Birlikte Ilıca Kaplıcaları'ndaki Çalışmaları İnceledi.

Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça ile birlikte Ilıca Kaplıcaları'ndaki çalışmaları inceledi.

Kocatepe, Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Ilıca Kaplıcaları'nda Ilıca Vadi Projesi kapsamında yapılan kadınlar hamamı, aqua park, Ilıca sevgi yolu projesi, kır kahvesi, restoran, bayanlar havuzu ve yeni yapılacak olan spor tesislerini inceledi. İça ve Kocatepe, daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı'nın destekleri ile kentin tanıtımına katkıda bulunacak proje kapsamında, 81 ilden seçilecek başarılı öğrencilere Ilıca Kaplıcaları'nda dönemler halinde yüzme, izcilik ve doğada yaşam gibi eğitimlerinin verileceği kamp yerinde incelemelerde bulunarak bilgi alış verişinde bulundu.

Vali Şükrü Kocatepe ve Belediye Başkanı Mustafa İça'nın inceleme gezisine, Vali Yardımcısı Günay Özdemir, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Dr. Müh. Salih Akkaya, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Erkılavuz, İl Sağlık Müdür Vekili Kamil Türkmen ile Orman Bölge Müdürü Yüksel Gül katıldı.

(EFE) 21.06.2008 12:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title