Haberler

Vali Kocatepe, İnşaat Halindeki Kütso Hizmet Binasını Gezdi

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Ticaret ve Sanayi Odası'nın (Kütso) 75. Yıl Mahallesi'nde İnşaatı Devam Eden Hizmet Binasını Gezdi.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KÜTSO) 75. Yıl Mahallesi'nde inşaatı devam eden hizmet binasını gezdi.

Vali Şükrü Kocatepe, KÜTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ve KÜTSO yöneticileri ile birlikte yapımı devam eden inşaatta incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Kocatepe, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Kütahya ileride Türkiye'nin yıldızı olacak. Kütahya'nın işadamlarına da böyle modern bir bina yakışır. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

KÜTSO Başkana Nafi Güral, yeni hizmet binasının 2 bin 30 metrekarelik arsa üzerinde bulunan bina, bodrum üzeri 4 kat olarak planlandığını belirtti. Güral, toplam 5 bin 100 metrekare alana sahip olacak binanın zemin ve 1. katında kafeterya, lokanta, sinema gibi Kütahyalıya hizmet verecek olan sosyal birimlerin bulunacağını kaydetti. Güral, KÜTSO hizmet binasının 2008 yılı başında tamamlanması planlandığını sözlerine ekledi.

(EFE-MŞ)

09.05.2007 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title