Haberler

Vali Kızılcık'tan Yoksul Öğrencilere Yardım

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Mehmetçik Dershanesinde ÖSS'ye Hazırlanan Öğrencilere Para Yardımında Bulundu.

Batman Valisi Dr. Recep Kızılcık, Mehmetçik Dershanesinde ÖSS'ye hazırlanan öğrencilere para yardımında bulundu.

Batman'da yıllardan bu yana yoksul öğrencileri üniversiteye hazırlayan ve büyük başarılara imza atan Mehmetçik Dershanesini ziyaret eden vali Kızılcık, dershanede ÖSS'ye hazırlanan 231 öğrenciye 75'er YTL yardım çeki verdi. Öğrencilerden çalışmalarını isteyen vali Kızılcık, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Çağın bilgi çağı olduğunu ifade eden vali Kızılcık, "Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz. Sizden isteğimiz başarılı olup ailenize, millete ve devlete yararlı fertler olmanızdır.

Geleceğimiz sizlersiniz. Bu bilinçle kendinizi yetiştireceğinize inanıyorum. Hepinize şimdiden Üniversite sınavında başarılar diliyorum" dedi.

Vali Dr. Recep Kızılcık'ın ziyaretinde İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Akman, Kurbay Albay Fuat Güney ve Milli Eğitim Müdürü Şinasi Soyer hazır bulundu. Yardım çekleri vali ve komutanlar tarafından öğrencilere takdim edildi.

(ZG-AŞ-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title