Haberler

Vali Karaloğlu, Vanlılarla Bayramlaştı

Güncelleme:

Karaloğlu, Kurban Bayramı sebebiyle düzenlenen programa katılarak kamu kurum ve kuruluş amirleri ile bayramlaştı.

İskele Öğretmenevi'nde düzenlenen bayramlaşma programına Vali Münir Karaloğlu'nun yanı sıra, Ak Parti Van milletvekilleri Mustafa Bilici, Burhan Kayatürk, Vali Yardımcıları Mehmet Özel, Mehmet Yüzer, Atay Uslu, Hakan Alkan, İl Jandarma Alay Komutanı, İl Emniyet Müdürü, Ak Parti İl Başkanı, Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı,, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Misafirlere yapılan çeşitli ikramından ardından konuşan Vali Karaloğlu, kurbanın paylaşmak başkasının derdiyle dertlenmek aynı zamanda yakınlaşmaktır. Dosta komşuya Dolayısıyla büyük yaratıcıya yaklaşmak olduğunu ifade eden vali Karaoğlu.: 2011 yılı maalesef Van için, Vanlı için sıkıntılarla dolu ıstırap çektiğimiz bir yıl oldu. Geçen sene kurban bayramında çadırlarda üşüyorduk, Van halkı ile beraber milletçe topyekûn üşüyordu, ve geçen sene kurban bayramını devletimizin başı cumhurbaşkanımız ile beraber idrak etmiştik. Kurban bayramı namazını bizimle kılmış Hem Van da hem de erişte vatandaşlarımızı ziyaret ederek acımızı paylaşmıştı.

Geçen sene Van da büyük acı yaşanmıştı. Kurban bayramı Van için, Milletimiz için çok üzücü geçmişti, hamdolsun depremin sene i devriyesinde yine kurban bayramını idrak ediyoruz. Bir şene içerisinde şehir küllerinden büyük şehir olarak doğdu. Yıkılan evlerimizin yerine yapılan konutlarımız tamamlandı, okullarımız, şehrin altyapısı yenilendi. Bir şey geri getiremiyoruz oda kaybettiğimiz canları geri getiremiyoruz kurban bayram vesilesi ile deprem şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, dedi.

Bu deprem sürecinde büyük hassasiyet gösteren, başta başbakanımız olmak üzere emeği geçen kamu kurum ve kuruluşların çalışanlarına dolayısıyla Van da beraber mesai yaptığımız tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hemen herkes fedakarlık yaptı, milletvekillerimiz Ankara'da elimiz kolumuz oldu şehrin bütün sorunlarını Ankara ya taşıdılar, işimizi kolaylaştırdılar. Allah bir daha bu felaket bir daha yaşatmasın İnşallah bu son deprem olur evlerimizi yaparken şehirlerimizi yaparken deprem şehri olduğu gerçeğini unutmadan çalışmalar yürütülmeli dedi.

Misafirlerle tek tek bayramlaşan Vali Karaloğlu İskele Öğretmenevi önünde toplanan çocuklara Vali Karaloğlu, tarafından bayram harçlığı dağıttı.

Vali vekili atay uslu, daha sonra beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte polisle bayramlaşmak için ikinisan polis evinde Polislerle tek tek bayramlaşan Uslu, daha sonra Mehmetçiklerle bayramlaşmak için İl Jandarma Komutanlığı'na geçti. İl Jandarma Komutanlığı tören alanında toplanan Mehmetçiklerin ellerini sıkan ve bayramlarını kutlayan Uslu, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti. İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar ve Hastane Başhekimi Necmettin Bilici tarafından karşılanan Uslu, hastanenin Çocuk Bölümü Servislerinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Hastalara çeşitli hediye veren Vali Vekili Uslu, daha sonra Vali yardımcısı Mehmet Özel , Emniyet Müdürü Ümüt YURDAKUL ve VATSO Başkanı Mirza Nadiroğlu ile birlikte ÇOGEM' e geçti. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ünal Öncül tarafından karşılanan Uslu, ÇOGEM'de kalan çocuklarla tek tek bayramlaşarak çocuklara harçlık veren Uslu çocuklarla birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından VATSO tarafından çocuklara giyim, ayakkabı hediye edildi. Çogem de yapılan etkinliklerde başarılı olan çocuklara bisiklet hediye edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Bilici Kurban Bayramı Vali Karaloğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
title