Haberler

Vali Karaloğlu, Orhaneli ve Büyükorhan'da İncelemelerde Bulundu

Karaloğlu: "Bu tabiat harikası ilçelerimizi mesire alanı, gezinti yeri olarak halka açmak istiyoruz"

Orhaneli ve Büyükorhan ilçelerinde incelemelerde bulunan Vali Münir Karaloğlu, "Bu tabiat harikası ilçelerimizi mesire alanı, gezinti yeri olarak halka açmak istiyoruz" dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İl Jandarma Komutanı Vedat Çolak, DSİ 1. Bölge Müdürü Tahsin Sarıoğlu ile Orhaneli ve Büyükorhan ilçelerinde incelemelerde bulunan Vali Karaloğlu, kamu yatırımlarını inceleyerek ilçe kaymakamlarından brifing aldı.

Orhaneli Kaymakamı Serdar Bakır'dan ilçenin genel durumu hakkında brifing alan Karaloğlu, daha sonra Orhaneli ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarının devam eden projelerinin son durumlarıyla alakalı olarak yerinde incelemelerde bulundu. Karaloğlu, incelemelerin ardından Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu'nu makamında ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Karaloğlu, Orhaneli'de bulunan Sadağı Kanyonu'nda incelemelerde bulunarak bu tabiat harikasının düzenlenecek proje kapsamında Bursa'ya en iyi şekilde tanıtılmasının gerektiğini belirtti.

Orhaneli ve Büyükorhan ilçelerinin doğal örtüsüyle, ormanıyla, kanyonuyla, vadisiyle, doğal güzelliğiyle öne çıkan bölgeler arasında olduğunu ifade eden Karaloğlu, şunları söyledi:

"Önceliğimiz bu bölgedeki değerleri bundan sonra yapacağımız çalışmalarla öne çıkarmak olacaktır. Bu bölge gerçekten Karadeniz Bölgesini andıran yeşil örtüsüyle, ağaç çeşitliliğiyle güzel bir yöremiz. Bundan sonra ilk yapacağımız işlerden biri de bu bölgenin hem tanıtımını, hem de var olan bölgelerin kullanımını kolaylaştıracak projeleri en kısa zaman içerisinde gerçekleştirmek. Bu tabiat harikası ilçelerimizi mesire alanı, gezinti yeri olarak halka açmak istiyoruz."

Büyükorhan'da Kaymakam İbrahim Ethem Kazak'tan ilçe sorunları hakkında bilgi alan Vali Karaloğlu, ilçe meydanında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Büyükorhan Orhaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title