Haberler

Vali Kamçı'dan Web Sitesi Açıklaması

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Valiliğin Web Sitesinin Yayımlanması ve Bilgi Depolanmasına Sunuculuk Hizmeti ve Desteği Veren Kuruluşun Türkiye Genelinde Hizmet Veren Özel Bir Şirket Olduğunu, Yurtdışından Herhangi Bir Hizmet Temininin Söz Konusu Olmadığını Belirtti.

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, valiliğin web sitesinin yayımlanması ve bilgi depolanmasına sunuculuk hizmeti ve desteği veren kuruluşun Türkiye genelinde hizmet veren özel bir şirket olduğunu, yurtdışından herhangi bir hizmet temininin söz konusu olmadığını belirtti.

Kamçı, yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde basında yer alan valiliklerin web sitelerinin yurt dışında faaliyet gösteren şirketler tarafından verilen sunuculuk hizmetleri ile yayınlandığı, bu nedenle internet kullanım ve bilgi depolama konularında yurt dışına bağımlılık yaratıldığı iddialarıyla ilgili olarak, bu iller arasında Gaziantep Valiliği'nin de yer aldığının görüldüğünü belirtti. Vali Kamçı, "Valiliğimiz web sitesinin yayımlanması ve bilgi depolanmasına server-sunuculuk hizmet ve desteği veren

kuruluş, merkezi Gaziantep'te bulunan ve yıllardır Türkiye genelinde bu hizmeti veren bir özel şirket olup, yurt dışından herhangi bir hizmet temini söz konusu değildir" dedi.

(OÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title