Haberler

Erzincan Valisi Kahraman Karakoldaki Askerlerle Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Alp Jandarma Karakoluna giderek karakolda vatani görevlerini yerine getiren askerlerle birlikte şehitler için dua etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ın askerlerle sohbeti

Vali Kahraman'ın konuşma yapması

Bir askerin türkü söylemesi

Dua edilmesi

Erzincan Valisi Kahraman karakoldaki askerlerle bir araya geldi

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Alp Jandarma Karakol'una giderek, karakolda vatani görevlerini yerine getiren askerlerle birlikte olup şehitler için dua etti

ERZİNCAN (AA) – Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Alp Jandarma Karakol'una giderek karakolda vatani görevlerini yerine getiren askerlerle birlikte şehitler için dua etti.

Erzincan Valiliği internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Vali Kahraman, dün akşam saatlerinde Kemah İlçesi yakınlarında bulunan Alp Jandarma Karakol Komutanlığı'na gitti. Vali Kahraman, askerlerle çay içip sohbet etti. Karakol şeref defterini imzalayan Kahraman, bir asker tarafından söylenen türkü ve şiiri dinledi, daha sonra şehitleri için dua edip Fatiha okundu.

Askerlerle yaptığı sohbette değerlendirmelerde bulunan Kahraman, şunları ifade etti:

"İçimizde Mardinli, Sivaslı arkadaşlarımız var. Bir İdil'i, Nusaybin'i, Diyarbakır Sur'u mahvetmeye kimin hakkı var. Fakat hepsi maşa. Biz Erzincan merkezde, gerekse Ankara'dakiler, İstanbul'dakiler, resmi yetkililer, görevliler, vatandaşlarımız, rahat ediyorsak sizin sayenizde rahatız. Kartal gibi buraları bekliyorsunuz. Allah sizin yar ve yardımcınız olsun. Allah sizin tırnağınıza bile zarar vermesin, getirmesin. Hep dualarımız sizinle. Her zaman sizin yanınızdayız. Devlet hiçbir zaman uyumuyor. Her zaman sizin yanınızdayız."

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Kahraman Erzincan Politika Güncel Haberler

title