Haberler

Vali Işık'tan Kahta İlçesinde 8 Ayrı Açılış Törenine Katıldı

Adıyaman Valisi Halil Işık, Kahta İlçesinde Tamamlanan 8 Projenin Açılışını Birden Yaptı.

Adıyaman Valisi Halil Işık, Kahta ilçesinde tamamlanan 8 projenin açılışını birden yaptı.

Adıyaman Valisi Halil Işık beraberinde kamu kurum ve kuruluşların amirleri ile birlikte Kahta ilçesine geldi. İlk olarak Kahta Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstünün açılışını yapan Vali Halil Işık, Kahta Belediye Meclisi ile Kahta Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni'nin almış olduğu karar ile kendi adının verildiği Vali Halil Işık Kültür Parkı ile Kahta Yavuz Selim İlköğretim Okulu Bahçesine yaptırılan Vali Halil Işık semt sahasının açılışını gerçekleştirdi.

Vali Işık beraberindeki heyetle Sebze ve Meyve Hali, Vali Özbilgin İlköğretim Okulu Kütüphanesi, Kahta Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı binası, Yeşilkart Bürosu ile Bırbır Köyünde yapımı tamamlanan köprünün açılışını gerçekleştirdi.

Vali Halil Işık, Kahta ilçesinde görev yapmış devletin temsilcisi olarak burada görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu belirterek, Kahta'nın ve Kahta insanının her zaman yüreğinde yeri olduğunu onların kendisine verdiği değeri asla unutmadığını söyledi.

Kahta insanının kendisine hizmet edeni asla unutmadığını ifade eden Vali Halil Işık, "Böylelikle vefalı olduklarını bir daha kanıtlamış oldular. İnanıyorum bütün Kahtalılar adımın bu parka verilmesinden memnun kalmıştır. Bu güne kadar şahsıma verdikleri değerin fazlasını hakketmişlerdir. Kaymakamlık dönemimde Kahta da en güzel yıllarımı geçirdim. İnsanların sıcak bakışları hiçbir zaman aklımdan gitmedi. Nerde olsam her zaman yüreğimin bir kısmı Kahta'da kaldı. Uzun yıllar sonra Adıyaman'a Vali olarak atandığımda çok sevinmiştim. Çünkü daha önce tanıdığım bildiğim insanların arasında katılıp onlara hizmet edecektim" şeklinde konuştu.

(AD-ST-Y)

05.10.2007 15:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title