Haberler

Vali Işık: "İstihdam Rakamlarını Yukarı Çıkartmak Önemli Hedefimiz"

Amasya'da Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında Vali Salih Işık'ın başkanlığında il istihdam toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Vali Işık, "İlimizdeki istihdam rakamlarını yukarı çıkartmak önemli hedefimizdir" dedi.

Belediye Kültür Merkezindeki toplantıya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, ilgili kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı. İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz yeni teşvik uygulamasına ilişkin temel noktaların içeriği ve yol haritası hakkında bilgi verdiği toplantıda konuşan Salih Işık, "İş Hayatında Milli Seferberlik Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu bir çalışmadır. Bugün burada toplanmamızın amacı bu konuyu aramızda bir kez daha müzakere etmek ve aynı zamanda temsil ettiğimiz kurumlara, esnafa, tacirlere bunu anlatmaktır" diye konuştu.

Katılımcılarla görüş alışverişinde bulunan Işık, "Amasya olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu milli seferberlik çağrısına, ilimize yakışır bir şekilde katkı sağlamak amacındayız" diye konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cafer Özdemir Amasya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title