Haberler

Vali Güvençer'den Engelli Derneklerini Ziyaret Etti

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Sessizler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Altı Nokta Körler Derneği'ni ziyaret etti.

Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Bingöl Sessizler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile Altı Nokta Körler Derneği'ni ziyaret etti.

Güvençer, engelli vatandaşların hatırlanması için kutlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde, genelde derneklerden oluşan heyetlerin kendilerini ziyaret ettiğini anımsattı.

Hangi vesileyle olursa olsun, engellilerle bir araya gelmek ve onların dertlerini paylaşmanın kendileri için mutluluk vesilesi olduğunu belirten Güvençer, "Doğrusu bu özel günlerde her gelişinizde ben mahcup oluyordum. Çünkü ayağına gidilmesi gereken, günü kutlanacaksa, kutlanması gereken sizlersiniz. Bu sefer 'yeni bir adet başlatalım' dedik. 'Engelli vatandaşlarımız makama gelmeden, biz onların ayaklarına gidelim, hal hatır soralım' dedik. O manada buradayız" diye konuştu.

Val Güvençer, Ortopedik Engelliler Derneği'ni de ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Muhabir: Abdullah Çelik/Nail Kadırhan

Yayıncı: Şengül Oymak - BİNGÖL

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Hakan Güvençer Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title