Haberler

Vali Günaydın 'Kariyer Zirvesi'ne Katıldı

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi’nde (SDÜ) düzenlenen ’Kariye Zirvesi’nde öğrencilerle bir araya geldi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi'nde (SDÜ) düzenlenen 'Kariye Zirvesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Günaydın, üniversiteli gençlerin karşılaşabileceği sorun, sıkıntı ve durumlar karşısında yapmaları gerekenleri özetleyerek tavsiyelerde bulundu.

SDÜ'de düzenlenen 'Kariyer Zirvesi' kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Isparta Valisi Şehmus Günaydın, gençlerin geleceğine yön vermesi bakamında tavsiyelerde bulundu. Kariyer yolculuğuna doğruların peşinde çıkılırsa başarılı olunabileceğini vurgulayan Günaydın, "Yaşadığınız zamanı en iyi şekilde değerlendirin, yapmak istedikleriniz için zamanında karar verin. Yapacağınız işleri not alın. Mutlaka bir bilgi notunuz olsun" dedi.

"Kendini geliştiriyorsa o insan kariyerlidir"

Bursa'da geçirdiği öğrencilik yılları ve mesleğe adım attığı ilk yıllardan bahseden Vali Günaydın, "kariyer, "ün", "iyi bir meslek", "para" tanımlarının dışında insanın bulunduğu yerde, sevdiği işte, en iyisini yapma çabasıyla kendini geliştiriyorsa o insan kariyerlidir" şeklinde konuştu.

"İhanet edene asla fırsat vermeyin"

"Adalet" ve "Doğruluk" kavramlarına çok önem verdiğini meslek hayatında her zaman bu doğrultuda ilerlediğini belirten Günaydın, "Yöneticilik anlayışım, adalet ve doğruluk kavramları üzerine kurulu. Hiçbir zaman adalet ve doğruluktan taviz vermedim. Sizler de adımlarınızı bu kavramlar üzerine atın. Kariyer merdivenini doğruları yaparak çıkarsanız başarılı olursunuz. Bu her durumda böyle. Yanlışlar karşısında sessiz kalmayın. Yanlışı yaşatırsanız doğrular ölür. Meslek hayatınızda sık sık karşılaşacağınız sorunlardan birisi de çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkileriniz. Bu ilişkilerde her zaman yapıcı olmaya çalışın. İhanet edene asla fırsat vermeyin. Fırsat verirseniz, ülkemizin, milletimizin geleceği tehlikeye girer" dedi.

"Her şeyi 'ben biliyorum' düşüncesi çok yanlış"

Tecrübe kazanmanın zamanla alakalı olmadığını ifade eden Günaydın, tecrübenin, insanın kendini yetiştirmesi, merakı ve araştırmasıyla ilgili olduğunu söyledi.

"Her şeyi ben biliyorum" düşüncesinin çok yanlış olduğunu vurgulayan Vali Günaydın, öğrencilere, "İnsanları dinleyin, fikirlerini alın bunun size çok faydası olacaktır" şeklinde seslendi.

Teknoloji bağımlılığının zararlarına da değinen Günaydın, gençlerin yaşadığı sıkıntılarda bağımlılığın da rolü olduğunu, bununla toplum olarak mücadele etmemiz gerektiğini belirtti. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title