Haberler

Vali Güler'den Dolmabahçe Sarayı'nda Resepsiyon

Cumhuriyetin Kuruluşunun 84. Yıl Dönümü Nedeniyle İstanbul Valisi Muammer Güler, Dolmabahçe Sarayı Hasbahçe'de Resepsiyon Verdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 84. yıl dönümü nedeniyle İstanbul Valisi Muammer Güler, Dolmabahçe Sarayı Hasbahçe'de resepsiyon verdi.

Resepsiyona 1. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Koçman ve eşi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İl Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve eşi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay ve eşi, yabancı misyon şefleri, 9. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal, sanatçılar Cüneyt Arkın, Orhan Gencebay ve Gönül Yazar ile iş adamlarının bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

Resepsiyonun ardından Belediye Başkanı Topbaş, Vali Güler ve 1. Ordu Komutanı Orgeneral Koçman'ın eşi Hülya Koçman'la birlikte butona basarak, Boğaziçi Köprüsü ile Kız Kulesi arasında 16 ayrı noktadan 15 dakikalık müzikli havai fişek gösterisini başlattı.

İstanbul Boğazı üzerinde yaklaşık 250 metre yükselen havai fişeklerin koreografisi, besteci Tuluyhan Uğurlu'nun Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı özel beste eşliğinde gerçekleştirildi.

Gösteri nedeniyle Boğaziçi Köprüsü de bir süre araç trafiğine kapatıldı.

Gösteri kapsamında ayrıca 250 balıkçı teknesi, İstanbul Boğazı'nda Fener alayı geçişi gerçekleştirdi.

Ortaköy, Beşiktaş, Dolmabahçe, Kabataş ile Üsküdar, Paşalimanı, Kuzguncuk ve Salacak sahillerinden vatandaşlar tarafından ilgiyle izlenen gösteriler nedeniyle Boğaz kıyısındaki yollarda trafik kilitlendi.

Gösterilerin Büyükşehir Belediyesine 2 milyon 250 bin YTL'ye mal olduğu belirtildi.

İstanbul Valisi Güler Dolmabahçe Sarayı'nın ana giriş kapısı şeklindeki büyük boyutlu ''Cumhuriyet Pastası''nı kesti.

Öte yandan, İstanbul Boğazı'ndaki gösterinin ardından Taksim Meydanı'nda da havai fişek ve ışık gösterisi yapıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title