Haberler

Vali Gül, Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

Sivas Valisi Davut Gül, çeşitli spor kulüplerinde farklı branşlarda derece elde etmiş sporcuları ödüllendirdi.

Sivas Valisi Davut Gül, çeşitli spor kulüplerinde farklı branşlarda derece elde etmiş sporcuları ödüllendirdi.

Vali Gül ilk olarak İtalya'da 15-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Gençler Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda 89 kiloda 'Light Contact'da Dünya 3'üncüsü olan Talha Emir Buldu ve beraberindekileri kabul etti. Daha sonra ise bu yıl Ağustos ayında Berlin'de yapılan Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) 2018 Avrupa Atletizm Şampiyonasında T.44'de 1.80 metre atlayarak Avrupa 3'üncüsü olan Tarık Taha Buyrukoğlu ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Vali Gül'ün son misafiri ise güreş sporcusu oldu. Slovakya'nın Trnava kentinde yapılan Gençler Güreş Avrupa Şampiyonası'nda 82 kiloda Avrupa 3'üncüsü olan Muhittin Sarıçiçek ile Zara Belediye Başkanı Ahmet Pala, Zara Belediye Spor Kulübü Başkanı Hamza Ergüt'ü ağırlayan Gül, Sivas'ın sporda geldiği mesafenin önemine vurgu yaptı.

Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda çeşitli branşlarda dereceye giren sporcuların başarılarını takdirle karşıladığını ifade eden Gül, Sivas'ın spor altyapısının gelişmesi ile birlikte farklı branşlarda dereceler elde edilmesinin de sevindirici olduğunu kaydetti. Bu başarıyı yakalamanın mutlaka disiplinli bir çalışmayı gerektirdiğine işaret eden Gül,"Sizleri çalıştıran antrenörlerinize de ayrıca teşekkür ediyorum. Hiç şüphe yok ki ailelerinizin de sizlerin bu başarısında büyük katkısı var. Sizlerin başarısı diğer genç arkadaşlarımıza örnek oluşturuyor. Gençlerimizin spora yönelmeleri çok önemli. Hepimizin beklentisi farklı branşlarda bu başarıların daha da artmasıdır" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Berlin İtalya Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title