Haberler

Vali Gazi Bekçiyi Evinde Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, Geçtiğimiz Günlerde Taşlıçay İlçesinde Pkk/kongragel Terör Örgütü Mensuplarınca Açılan Ateş Sonucu Yaralanan Bekçi Hakan Güney'i Evinde Ziyaret Ederek Başarı Plaketi Verdi.

Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar, geçtiğimiz günlerde Taşlıçay ilçesinde PKK/KONGRAGEL terör örgütü mensuplarınca açılan ateş sonucu yaralanan bekçi Hakan Güney'i evinde ziyaret ederek başarı plaketi verdi.

Ağrı Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Taşlıçay Belediye Başkanı Salih Arslan ve bazı kurum amirleri ile birlikte Güney'i evinde ziyaret eden Vali Akpınar, geçmiş olsun dilkelerinde bulundu. Güney'e başarı plaketi veren Akpınar "Görevli arkadaşımız 2 metrekarelik kulübe içerisinde kendisine sıkılan yüzlerce mermi karşısında ülkesini savunmak adına silahını çekerek karşılık vererek hayatta kalma mücadelesi vermiştir. Arkadaşımızı bu kahramanca davranışından dolayı tebrik ediyorum'' dedi. Vali Akpınar ve beraberindekiler daha sonra evden ayrıldılar.

(AG-ŞA-Y)

25.08.2007 18:49 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title