Haberler

Vali Erkmen, Ereğli'de İncelemelerde Bulundu

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Çaycuma İlçesindeki Saltukova Havaalanının Hizmete Açılması Çalışmalarının Devam Ettiğini Söyledi.

Zonguldak Valisi Yavuz Erkmen, Çaycuma ilçesindeki Saltukova Havaalanının hizmete açılması çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun Pazar günü Ereğli ilçesinde ziyaret edeceği Fiziksel Engelliler Derneği, Kız yetiştirme Yurdu ve Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi'nde incelemelerde bulundu.

İncelemelerin ardından Polisevi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erkmen, Bakan Çubukçu'nun ziyaretinden önce son bir durum değerlendirmesi için inceleme yaptığını belirtti. Çaycuma'da ki Saltukova Havaalanı ile ilgili yöneltilen bir soruya Erkmen, "Havaalanı için yerelde yapılması gereken tüm çalışmalar tamamlandı. DLH ile yapılan sözleşme gereği elektronik cihazların sağlam şekilde tespitini bekliyoruz. Aynı süre içinde ruhsat işlemleri tamamlanacak. Önümüzdeki hafta içinde DLH İşletme Müdürlüğü ekipleri tekrar gelerek, alana yerleştirilen cihazları yukarıdan izleyerek sabitleştirecekler. Akabinde başlayacak olan uçuşlarla ilgili net bir süre vermek mümkün değil. Çünkü, ekipler, cihazların yüzde 100 oranda çalışabileceği noktayı tespit edecekler. Bunu ilk gelişlerinde de yapabilirler, ilerleyen süreçte de" dedi.

Erkmen, bir başka soru üzerine Filyos'un serbest bölge olması için ırmak kenarlarının koruma altına alınmasının şart olduğunu söyledi. Lukoil firmasının serbest bölge için müracaatı olmadığını ifade eden Erkmen, "Lukoil firmasının serbest bölge ile ilgisi yok. Bölge arazisinin fiziki konumu serbest bölge olmaya müsait değil. Ancak, dere yatağı sağlı sollu koruma altına alınması halinde arazi, ücreti mukabilinde alacak olan yatırımcının talebi doğrultusunda serbest bölge olabilir. Halen Devlet Su İşleri Müdürlüğü Saltukova'da şantiye binasını tuttu, çalışmalara başlayacak" şeklinde konuştu.

Erkmen, daha sonar ilçeden ayrıldı.

(BA-AK)

19.04.2007 17:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title