Haberler

Vali Elban, İftarını Tutak İlçesinde Vatandaşlarla Yaptı

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Tutak ilçesini ziyaret ederek iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağrı Valisi Süleyman Elban, Tutak ilçesini ziyaret ederek iftarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Elban, ilçe ziyareti kapsamında Dere ve Bayındır köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşın talep, sorun ve isteklerini dinleyen Elban, daha sonra KODLAĞRI projesi kapsamında eğitim verilen Tutak Anadolu İmam Hatip Lisesine geçti.

Kodlama eğitimi alan öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Elban, ardından Tutak Spor Salonu'nda düzenlenen iftara katıldı.

Yapılan duanın ardından konuşan Vali Elban, ramazan ayının bereket ve güzelliğiyle sofraları zengin etmesini, ağız tadınınsa hep yerinde olmasını temenni etti.

Elban, "Rabbim yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı'na da hep beraber sağlık içerisinde ulaştırır inşallah. Temennim odur ki bütün günlerimiz bayram tadında olur ve yine huzur içerisinde, hep beraber nice bayramlara erişiriz. Hepinize uzun ve sağlıklı bir ömür dilerken, bizim burada huzur içerisinde bir arada olmamıza vesile olan değerli askerimize, jandarmamıza, polisimize, güvenlik korucularımıza ve tüm kamu görevi ihfa eden kardeşlerimize öncelikle şükranlarımı sunuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Programa, Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat, protokol üyeleri, askeri erkan, emniyet personeli, kurum personelleri, kanaat önderleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Süleyman Elban Tutak Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title