Haberler

Vali Doğan, Marmaracık-büyük Karıştıran Duble Yol İnşaatını İnceledi

D-100 Karayolu'nun Marmaracık ve Büyük Karıştıran Beldeleri Arasına Yapılacak Olan Duble Yolun Yapımına Başlandı. 6 Milyon YTL'ye Mal Olması Planlanan Yolun 5 Ayda Bitirilmesi Öngörülüyor.

D-100 Karayolu'nun Marmaracık ve Büyük Karıştıran Beldeleri arasına yapılacak olan duble yolun yapımına başlandı. 6 milyon YTL'ye mal olması planlanan yolun 5 ayda bitirilmesi öngörülüyor.

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Çorlu Kaymakamı Ali Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Murat Öztürk, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül ve Ulaş Belde Belediye Başkanı Kenan Demiray, D-100 Karayolu'nun Marmaracık ve Büyük Karıştıran arasına yapılan olan duble yolun inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaat şantiyesine gelen Vali Doğan ve beraberindekiler, şirket yetkililerinden yol hakkında bilgi aldı.

D-100 Karayolu'nun Marmaracık ve Büyük Karıştıran Beldeleri arasında bulunan 17 kilometrelik bölümün duble yol haline getirileceğini kaydeden Vali Doğan, yolun asfalt bölümü hariç alt yapısının İl Özel İdare bütçesi ile yapılacağını söyledi. 6 milyon YTL'ye ihale edilen yolun 5 ayda hizmete gireceğini planladıklarını kaydeden Vali Doğan, "Bu yolu Valiliğimizin imkanları ile yapmaya kalkmış olsak 4 yılda ancak tamamlayabileceğimizi hesapladık. Yaptığımız ihale ile yolu en kısa sürede tamamlayacağız. Büyük Karıştıran beldesinden itibaren Kırklareli il sınırları içerisinde kalan bölümler ise Kırklareli Valiliği tarafından ihale edildi" dedi. Yolun tamamlanmasının ardından D-100 Karayolunun duble yol hale dönüşeceğini kaydeden Doğan, sanayi tesislerinin yoğun olarak bulunduğu bölgenin trafik açısından da rahatlayacağını söyledi.

(EŞ-ED-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title