Haberler

Vali Doğan, İş Yeri Açılışına Katıldı

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Domino's Pizza'nın Van şubesinin açılış törenine katıldı.

Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Domino's Pizza'nın Van şubesinin açılış törenine katıldı.

Vanlı işadamı Bülent Çiçeksay'ın Kültür Sarayı yanında 20 personelin isdihdam edildiği 980 metrekare kapalı alana sahip Domino's Pizza Van Şubesi, bugün düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa, Vali Aydın Nezih Doğan, AK Parti Van Milletvekili Gülşen Orhan, Belediye Başkanı Yardımcısı Abdurrahman Doğar, İl Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul ve davetliler katıldı.

"Hayırlı olsun" temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesen Vali Doğan, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Dünyada var olan gelişmelerle Van ekonomisi arasında bir köprü kurulmasının temin edilmesi gerektiğini söyledi.

Doğan, "Van'da yaşanan deprem afetinin üzerinden 2 yıl geçmeden devlet açısından yapılması gereken işlerin büyük bir kısmının tamamlandığını ve bu bölgenin yatırımcılar için  cazibe merkezi olması için gösterdiği gayretlere şahit oluyoruz. Dünya ekonomisine makro bir bakışla baktığımız zaman, dünyanın bize göre doğusundaki büyük üretim merkezleri ile dünyanın bize göre batısındaki büyük tüketim merkezleri arasındaki ekonomik ilişkiden müteşekkir olması sebebi ile Van son derece stratejik konumdadır. Biz bu üretim ilişkilerini kendi lehimize çevirebilecek özel avantajlara da sahibiz. Bu önemi devletin ön gördüğü 6. bölge teşvikleri ile birlikte geliştirerek hayatın normalleşmesi için, hayatımızda ekonomiyi birinci sıraya oturtmalıyız. Bütün ideolojik tartışmaları bir kenara bırakarak  vatandaşımızın cebine girenlerin ve onun hayatının akışının daha iyi temin edecek çalışmaların ne olması gerektiğini çok yakından takip etmeliyiz. Bu anlamda da değer üreten herkesin de yanında olmalıyız. Bu kim olursa olsun. İster Van'lı,  ister Türkiye'nin herhangi bir yerinden olsun. Gelip Van'da yatırım yapmak isteyenlerin yanında olmalıyız. Burada birlikteliği sağlarsak geleceğe daha umutla bakarız" dedi.

Vali Doğan, kente yaptığı yatırımlara bir yenisini ekleyen Vanlı işadamına teşekkür ederek açılış kurdelesini kesti. Beraberindeki davetlilerle işyerini gezen Doğan, daha sonra buradan ayrıldı. - Van

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title