Haberler

Vali Deniz: "200 Yıldır Ülkemizin Üzerine Yapılan Saldırıları Çok Iyi Görüyoruz"

Diyarbakır, Batman, Mardin, Elazığ ve Şırnak'ta, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Diyarbakır, Batman, Mardin, Elazığ ve Şırnak'ta, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Batman

Batman Milli Eğitim Müdürlüğünce, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün konferans salonunda düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Vali Ahmet Deniz, tarihini bilmeyenlerin geleceğini de yazamayacaklarını ve başarılı olamayacaklarını söyledi.

Alparslan, Fatih, Yavuz, Kanuni ve Atatürk'e layık olabilmek için önce onların iyi bilinmesi gerektiğini belirten Deniz, şunları kaydetti:

"200 yıldır ülkemizin üzerine yapılan saldırıları çok iyi görüyoruz. O saldırılar bitmedi, hala devam ediyor. 15 Temmuz'da da bunu gördük. 30 yıldır bölücü terör örgütünü üzerimize salıyorlar. Hala aynı zihniyet var. O zaman bize düşen görev birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, dimdik ayakta durarak mücadelemize devam edeceğiz."

Yurt dışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki yazıların sadece onun şahsına yönelik olmadığını, millete yönelik saldırılar olduğunu vurgulayan Deniz, "O zaman bize düşen gece gündüz demeden çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız ancak bu belaları biz böyle def edebiliriz. Sevgili gençler, görüyorsunuz, şu birkaç hafta içerisinde Almanya da Hollanda da bakanlarımıza yapılan hareketleri, tavırları kabul etmek mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı sinevizyon gösterisi ve öğrencilerin seslendirdiği şiir ve türkülerle devam eden program şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Akif Ersoy Diyarbakır Mardin Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title